Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

STUDIO DIVA

NAGELSTYLING & BEAUTY

Gel

Bij de techniek gel wordt met 1 product gewerkt, in tegenstelling tot acryl en fiberglas waar men 2 producten nodig heeft om een kunstnagel of overlay te maken. Gel is een dikke vloeistof, die met een penseel op de nagels wordt aangebracht. Een gelnagel wordt opgebouwd in laagjes, die uitharden onder het licht van een UV-lamp. Gel is uitstekend geschikt voor verlenging met tips of sjablonen. Tevens kun je met een laagje gel de eigen nagels verstevigen en voorkomen dat deze steeds breken of scheuren. Gel is flexibel, transparant en heeft een mooie glans. In verhouding tot acryl is gel zachter en flexibeler en dus natuurlijker.

Gelpolish

De gelpolish is uitermate geschikt om de natuurlijke nagels te verharden. Het wordt lakkend aangebracht, zoals een nagellak maar hard uit onder een UV lamp. Ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen, maar die toch graag mooie lange nagels willen. U kunt nu uw eigen stevige nagels laten groeien, zonder enige verlenging!

De gelpolish kan naturel worden aangebracht, als French Manicure, of in een kleur over de gehele nagel. Ook kunt u de nagels met gewone lak lakken, over deze gel heen. De lak blijft zelfs nog beter zitten dan op uw natuurlijke nagels. Mocht u de nagellak willen verwijderen, dan moet u dit wel doen met een nagellakremover ZONDER Aceton, omdat deze anders de gel aan zal tasten.


Werkwijze:

Door middel van 3 of 4 dunne laagjes van deze gel worden de nagels verhard. De nagels zullen hiermee niet veel dikker zijn dan uw eigen nagels,waardoor ze erg natuurlijk ogen en u ze ook niet zo duidelijk voelt zitten op de nagels als bij een versteviging met gel of acryl.


Met deze gel heeft u binnen zeer korte tijd mooie stevige, glanzende nagels.


De gel blijft gemiddeld 2-4 weken zitten op de handen en 6 weken op de voeten(is per persoon afhankelijk).

Omdat de gelpolish meegroeit met de natuurlijke nagels, zult u ook hierbij de nagels moeten laten nabehandelen, om er voor te zorgen dat ze mooi blijven en niet alsnog gaan breken. De gel wordt hierbij licht gevijld, waarna een nieuw kleurtje aangebracht wordt.

Mocht u deze Gels om enige reden niet meer op uw nagels willen hebben, dan is deze tevens eenvoudig te verwijderen door de gel eraf te weken in aceton. De nagels zelf bijhouden en verzorgen is zeer eenvoudig.


De voordelen van Gelpolish, op een rijtje:

- Sterker dan een nagellak

- Dunner dan kunstnagels

- Flexibel als uw natuurlijke nagels

- Behandeling duurt slechts 45 minuten

- Afweekbaar met aceton

- Uw nagels krijgen de kans om tot een mooie lengte te groeien.

- Langer plezier van de 'semi-permanente' nagellak

Acryl

crylnagels worden gemaakt van een vermenging van poeder en een vloeistof (liquid). Door het penseel in de vloeistof en daarna in het poeder te dopen ontstaat een bolletje. Deze wordt op de nagel gezet en daarna gemodelleerd. In de juiste verhouding samengevoegd zorgen ze voor een sterke laag. Acryl is geschikt voor de versteviging van de natuurlijke nagel en kunstnagels. Acryl is hard en daarom niet geschikt voor zachte nagels.

Fiberglas

Fiberglas is uitermate geschikt om een natuurlijk uitziende nagel te creëren en wordt dan ook toegepast ter versterking van de natuurlijke nagels en kunstnagels. Fiberglas en zijde zijn een flinterdun materiaal. Het is onzichtbaar, zeer sterk en wordt o.a. gebruikt om ingescheurde (kunst)nagels te repareren.

Met een resin gel en stukjes weefsel van glasvezel (zijde/fiber) bouwt men een extra sterk laagje op de nagel. Met fiberglas kunnen de nagels alleen verlengd worden met een tip en niet met sjablonen. Fiberglas is volledig bestand tegen water, waardoor het systeem een bijzonder goed resultaat geeft bij mensen die veelvuldig met water werken, bijvoorbeeld in de horeca of schoonmaak. Mensen met dunne, breekbare nagels of Psoriasis op de nagels kunnen met dit systeem gladde en sterke nagels creëren.

Als niets hecht op de natuurlijke nagel of bij een allergie voor gel en acryl, dan is fiberglas de perfecte oplossing.

Deze behandeling wordt niet meer door mij gegeven i.v.m. andere oplossingen voor probleemnagels.

Soak off gel

De Soak Off gel is uitermate geschikt om de natuurlijke nagels te verstevigen. Het is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels. Hiermee heeft u geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen, maar die toch graag mooie lange nagels willen. U kunt nu uw eigen stevige nagels laten groeien, zonder enige verlenging! De Soak Off Gel kan naturel worden aangebracht, als French Manicure, of in een kleur over de gehele nagel. Ook kunt u de nagels met gewone lak lakken, over deze gel heen. De lak blijft zelfs nog beter zitten dan op uw natuurlijke nagels. Mocht u de nagellak willen verwijderen, dan moet u dit wel doen met een nagellakremover ZONDER Aceton, omdat deze anders de gel aan zal tasten.


Werkwijze: Door middel van 3 of 4 dunne laagjes van deze gel worden de nagels verstevigd. De nagels zullen hiermee niet veel dikker zijn dan uw eigen nagels, waardoor ze erg natuurlijk ogen en u ze ook niet zo duidelijk voelt zitten op de nagels als bij versteviging met gel of acryl.

Met deze gel heeft u binnen zeer korte tijd mooie stevige, glanzende nagels.

De gel blijft gemiddeld 2-4 weken zitten op de handen en 6 weken op de voeten(is per persoon afhankelijk).Omdat de Soak Off Gel meegroeit met de natuurlijke nagels, zult u ook hierbij de nagels moeten laten nabehandelen, om er voor te zorgen dat ze mooi blijven en niet alsnog gaan breken. De gel wordt hierbij licht gevijld, waarna een nieuw kleurtje aangebracht wordt. Mocht u deze gel om enige reden niet meer op uw nagels willen hebben, dan is deze tevens eenvoudig te verwijderen door de gel eraf te weken in aceton (vandaar de naam 'Soak Off Gels'). De nagels zelf bijhouden en verzorgen is zeer eenvoudig.

De voordelen van Soak Off Gel, op een rijtje:- Sterker dan een nagellak - Dunner dan kunstnagels- Flexibel als uw natuurlijke nagels- Behandeling duurt slechts 45-60 minuten- Afweekbaar met aceton- Uw nagels krijgen de kans om tot een mooie lengte te groeien.- Langer plezier van de 'semi-permanente' nagellak

Nabehandeling

Afhankelijk van de groei van jouw eigen nagel kun je het beste tussen de 2 à 4 weken terugkomen voor een nabehandeling. Hierbij wordt de lengte opnieuw bepaald, eventuele reparaties toegepast en wordt er een nieuwe laag aangebracht.

Verzorging thuis

Om de flexibiliteit van de kunstnagels te behouden, raad ik je aan de nagelriemen en de nagels dagelijks te masseren met nagelriemolie.

Tips & Onderhoud

Nuttige tips voor (kunst)nagels


Tip 1:

Je kunt het beste huishoudhandschoenen aantrekken, wanneer je in huis of in de tuin aan het werk gaat. De kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals aceton, wasbenzine en chemische schoonmaakmiddelen, zoals Cillit bang, Antikal enzovoorts.


Tip 2:

Gebruik dagelijks een verzorgende nagelriemolie op de nagelriemen, kunstnagels en achterkant. Dit voorkomt uitdroging en verharding, waardoor de kunstnagels kunnen loslaten en je nagels blijven veel langer mooi. Vooral als je veel met water in aanraking komt. Gebruik daarbij ook dagelijks een goede handcrème om je handen mooi en verzorgd te houden. Jouw nagelstyliste kan je adviseren welke nagelriemolie en handcrème hiervoor het meest geschikt is.


Tip 3:

Laat je (kunst)nagels tijdig (om de 3 à 4 weken) nabehandelen c.q. bijvullen, zodat je(kunst)nagels in goede conditie blijven. Je natuurlijke nagel groeit gewoon door en uiteindelijk zullen de (kunst)nagels te lang worden en is de kans groot dat ze breken!


Tip 4:

Als je de (kunst)nagels te veel stoot, is dit vaak een teken dat ze te lang zijn en kun je ze beter wat korter laten vijlen. Jouw nagelstyliste kan je adviseren welke vijlen geschikt zijn voor thuisgebruik.


Tip 5:

Gebruik op de kunstnagel nooit een nagelverharder, hierdoor kunnen de nagels gaan splijten.


Tip 6:

Knip je (kunst)nagels nooit, ze zullen dan barsten. Je kunt ze beter vijlen. Jouw nagelstyliste kan je adviseren welke vijlen geschikt zijn voor thuisgebruik.


Tip 7:

Peuter of trek de kunstnagel nooit van de natuurlijke nagel af! Daardoor beschadig je jouw natuurlijke nagels en worden ze dunner. Indien je de kunstnagels volledig verwijdert wilt hebben, maak dan een afspraak met je nagelstyliste om beschadigingen aan je natuurlijke nagels te voorkomen.


Tip 8:

Wanneer je de (kunst)nagel wilt gaan lakken, gebruik dan eerst een base coat. Bij het gebruik van een donkere kleur lak kan de kleur in de gel, acryl of fiber trekken, welke niet te verwijderen is met nagellakremover.


Tip 9:

Gebruik na de base coat en de gewone lak een top coat. De lak blijft langer mooi. Ook als je geen nagellak gebruikt op je (kunst)nagels adviseren wij om een top coat aan te brengen. Je nagels behouden dan een mooie glans.


Tip 10:

Wil je jouw nail art echt mooi houden voor 3 weken? Doe er dan af en toe een laagje top coat overheen, dan beschadigd je top coat en niet de nail art. Jouw nagelstyliste kan je adviseren over andere mogelijkheden, zoals bijv. top gel of supreme finish, om de nail art te beschermen.


Tip 11:

Gebruik uitsluitend een nagellakremover zonder aceton. Aceton zal de kunstnagels zwaar beschadigen.


Tip 12:

Als er een kunstnagel breekt of begint te liften (loslaten) maak dan een nieuwe afspraak. Probeer dit niet zelf te repareren. Bij verkeerde reparatie kan er vocht tussen de kunstnagel en de natuurlijke nagel komen en dit kan infecties en schimmels veroorzaken.


Tip 13:

Gebruik je (kunst)nagels niet als een stuk gereedschap. Wanneer je iets wilt openen gebruik dan gewoon een vork, schaar of iets dergelijks.


Tip 14:

Probeer onnodige druk op je (kunst) nagels te voorkomen, door zoveel mogelijk gebruik te maken van de zijkanten van je vingers.


Om lang plezier te houden van kunstnagels is de juiste verzorging noodzakelijk. Raadpleeg bij twijfel altijd jouw nagelstyliste voor een goed advies. Wij zijn daarvoor opgeleid en helpen je graag.