Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

STUDIO DIVA

NAGELSTYLING & BEAUTY

Manicure

Bij een manicure behandeling worden de nagels mooi in model gevijld, krijgen ze een verzorgend bruisbad en daarna worden de nagels mooi gepolijst. Ter afsluiting worden de nagels mooi gelakt in een kleur die u mooi vindt.

Manicure stappenplan:

  • reinigen van de handen
  • desinfecteren van de nagels en verwijderen van losse velletjes
  • de nagels in vorm vijlen en polijsten
  • het weken van de handen in een bruisbadje
  • behandeling met handcrème en nagelriemolie voor de dagelijkse verzorging
  • lakken van de nagels met nagellak of een nagelverharder

Een behandeling met warmtehandschoenen is een aangename en intensieve verzorgings behandeling voor uw handen. Door de warmte gaan uw poriën open staan, waardoor de afvalstoffen in de huid afgevoerd worden en de werkzame stoffen van de crème in uw handen trekken. Na deze behandeling voelen uw handen zeer aangenaam en zacht aan. De verzorgende eigenschappen van het masker maken zelfs ruwe, droge en gebarsten (kloven) handen, vooral in de winter, weer soepel, zacht en elastisch. Een behandeling stimuleert de doorbloeding van de handen. Een heerlijk moment voor uzelf!

Deze behandeling kunt u los of als aanvulling nemen op uw manicure of kunstnagel behandeling. Meldt u dit wel altijd tijdig bij uw afspraak als u van deze behandeling gebruik wil maken.

Nail art

Nail art is versiering van de nagels met kleuren, glitters, steentjes en figuren. Zo kunt u uw nagels een andere look geven. Leuk voor een feest of een speciale gelegenheid, maar ook voor iedere dag is nail art leuk. Nail art kan zowel op de kunstnagel als op de natuurlijke nagel. Voorbeelden kun je zien bij mijn foto's, maar dat is slechts een kleine impressie van de mogelijkheden.